TOBB ETÜ GARAJ Firması Delivery One’dan Büyük Yenilik!

TOBB ETÜ mezunlarımızdan Halil Enes Dağhan ve Mert Özdemir ile ekip arkadaşları Ahmet Can Varan‘ın BİGG GARAJ hızlandırıcı programını tamamlayarak TÜBİTAK BİGG desteğiyle 2020 yılında kurmuş olduğu Delivery One, Yurtiçi Kargo ile Otonom Teslimat Çözümleri alanında çözüm ortaklığına giderek Türkiye’de lojistik alanında bir ilke imza attı.

TOBB ETÜ GARAJ bünyesinde faaliyetlerine devam eden Delivery One, lojistik sektörüne yönelik “Otonom Teslimat Çözümleri” üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Elektronik tasarım, mekanik tasarım ve yazılım geliştirme gibi alanlardaki çalışmaları tamamen kendi bünyelerinde gerçekleştiren Delivery One, başarıyla tamamladıkları projelere her gün bir yenisini daha eklemektedir.

 Delivery One ürünlerinden ilki olan akıllı kargo dolabı “Picksy”nin ardından, “Tümüyle Otonom Teslimat” projeleri kapsamında geliştirilen “Picksy Pro” isimli robotik altyapıya sahip, İnsansız Hava Aracı ve İnsansız Kara Aracı ile teslimat yapabilen ürünleri de alanında öncü bir ürün olarak piyasadaki yerlerini almıştır. 

 Delivery One tarafından tasarlanıp geliştirilen bu ürünlerin, Yurtiçi Kargo ile dahil oldukları stratejik çözüm ortaklığı kapsamında geliştirilip son kullanıcı ile buluşturulması için gerekli çalışmalara başlanmıştır. Delivery One, bundan sonraki süreçte lojistik sektörü için otonom teslimat çözümleri alanında öncü bir firma olma hedefleri dahilinde çalışmalarına devam edecektir.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Bu haberi sosyal medya hesaplarınızda paylaşın