7-15 Yaş Arasındaki Öğrenciler İçin “Geleceği Üretenler Programı” Yeniden Başlıyor!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi bünyesinde, GARAJ Kuluçka Merkezi’nin katkılarıyla Dijital Çağ Atölyesi tarafından düzenlenen önceki programları kaçıranlar için “Geleceği Üretenler Programı” yeniden başlıyor.

2019 yılının nisan ve mayıs ayları (6 hafta), 7-15 yaş arası öğrenciler için teknoloji üretim dönemi olacak. Nasıl mı? Merkezi, bugün “İnternet Cumhuriyeti” olarak adlandırılan ülke Estonya’da olan; teknoloji ve bilişim odaklı Baltık eğitim sistemi ile kurgulanmış Dijital Çağ Atölyesi, 7-15 yaş arası öğrencileri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlenecek “Geleceği Üretenler Programı’na” davet ediyor!

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi GARAJ bünyesinde bulunan Dijital Çağ Atölyesi, “herkes birşeyler üretebilir/üretmelidir” felsefesini taşıyan maker hareketi temelinde 7-15 yaş arasındaki dijital nesile yönelik tasarlanmıştır. Teknolojiyi tüketen değil eğlenerek üreten bir neslin gülücükleri için yola çıkan ve bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında toplamda 450’den fazla öğrencinin hayallerine dokunan atölye, Türkiye’de de projeleriyle (Vestel, TOBB ETÜ, Bilkent Cyberpark, TTGV) adından fazlasıyla söz ettirmeye başlamıştır. “Geleceği Üretenler Programı” maker hareketinin yayıldığı ülkelerde eğitim almış ve bilfiil çalışmış uzman eğitmenlerimizin liderliğinde ve gözetiminde bir atölye programı olacaktır. Daha üretken, yaratıcı, meraklı, girişimci, geleceğin toplumuna hazır, teknoloji okur- yazarı çocukların geleceğine inanan herkesi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ne bekliyoruz.

Önkayıt için: http://dijitalcagatolyesi.com/onkayit/

Bilgi almak için: iletisim@dijitalcagatolyesi.com

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Bu haberi sosyal medya hesaplarınızda paylaşın