Take Off İstanbul

Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi

Havacılık ,Uzay  ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST  kapsamında düzenlenen Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi 2018 ve 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenmiştir. 2021’de Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi olarak TEKNOFEST kapsamında düzenlenecek ve İstanbul’da gerçekleşecektir. 

Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi’nin hedefi; Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini geliştirmek ve Türkiye’yi uluslararası teknoloji girişimleri için bölgesel bir merkez haline getirmektir. Bu hedef doğrultusunda Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi; yerli ve yabancı girişimcileri, yatırımcıları mentorları ve kurumsal firmaları bir araya getirmektedir. 2020 yılında pandemi sebebiyle gerçekleştirilmeden zirve, 2019 yılında 200 yerli ve yabancı  girişime, 100 mentora, 50 kurumsal firmaya ve 1000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. 

Bu sene İstanbul’da düzenlenmesi planlanan Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi’nde, bölgedeki girişimcilerin yatırımcı, mentor ve bölgedeki yerel firmalar ile buluşturulması, girişimcilik ile ilgili farkındalığının arttırılması ve girişimcilik ile ilgili fırsatlar sunulması hedeflenmektedir.

Detaylı bilgi ve program için ;

https://takeoffistanbul.com/

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Bu haberi sosyal medya hesaplarınızda paylaşın