TechUp Fuarı

TechUp: Grow & Innovate “Teknoloji, Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi”

TOBB ETÜ Google Developer Student Clubs ve TOBB ETÜ GARAJ ortaklığıyla düzenlenecek olan TechUp: Grow & Innovate “Teknoloji, Girişimcilik ve İnovasyon Zirvesi” 22-23-24 Mayıs’ta online olarak düzenlenecek.

Şahin Boydaş, Aytül Erçil, Zehra Öney, Çiğdem Kayalı, Mustafa Namoğlu, Onur Kardeşler, Deniz Güven, Sezer Değirmenbaşı gibi başarılı isimlerin deneyimlerini ve ilham verici kariyer hikayelerini dinlemek ve sorularınızı sormak için kayıt olmayı unutmayın !

Ücretsiz eğitimlerle beraber yapılacak çekilişlerde 20 adet Coffee Project indirim kuponu, 4 kişiye Rovenma’da staj imkanı, içinde çeşitli yiyecek ve süpriz hediyeler olan 100 adet hediye  kutusu dağıtılacak. Ayrıca siz katılımcılarımızın bireysel veya grup olarak yer alabileceği ödüllü vaka analizi yarışmasının ardından “Kapanış Partisi”nde keyifli bir sohbet ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Bu yarışmada üçüncüye kulaklık, ikinciye akıllı saat ve birinciye Google Home Mini verilecek.

Değerli konuklarımızdan yeni bilgiler edinmek ve yetkinliklerinizi geliştirmek, staj imkanı elde etmek, birçok hediye ve Google Developers onaylı sertifika kazanmak için sen de başvur !


Form linki: https://forms.gle/YkSMJhWiaL7QnmaF9


Sosyal Medya 
https://www.instagram.com/dsctobbetu/
https://twitter.com/dsctobbetu
https://www.linkedin.com/company/dsc-tobb-university-of-economics-technology/
https://dsc.community.dev/tobb-university-of-economics-and-technology/
https://linktr.ee/dsctobbetu

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Bu haberi sosyal medya hesaplarınızda paylaşın